Η smalto plus πάει MEGA channel και παρέα με την Ντορέττα Παπαδημητρίου σας παρουσιάζουμε την μοναδική τεχνική μας στην έξυπνη ανακαίνιση μπάνιου με την μέθοδο της ψυχρής αυτοεπιπεδούμενης πορσελάνωσης για 100% γυαλιστερό αποτέλεσμα & για εξαιρετικές μακροχρόνιες αντοχές!!!

Πλήρες ολοκληρωμένο πακέτο

Ισχύει από 01 έως 15 Απριλίου 2021 & για περιορισμένο αριθμό ραντεβού.

Ολοκληρωμένη εφαρμογή γνήσιας πορσελάνωσης μπανιέρας Α' ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ 100% ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,το μοναδικό υλικό που μπορεί να χρησιμοποιείτε και χλωρίνη για τον καθαρισμό του χωρίς να φθείρεται ...δικό σας τώρα σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή προσφοράς...από 220€ τώρα μόνο με 120€ & μαζί όλο το παρακάτω πακέτο εντελώς δωρεάν παροχών για όλους μας τους πελάτες,με κάθε παραγγελία πορσελάνωσης μπανιέρας, για να σας παραδώσουμε ένα ολοκληρωμένο έργο χωρίς επιπλέον έξοδα και κρυφές χρεώσεις!

✓ Και μαζί μεγάλο δώρο αξίας 65€ η έξτρα εφαρμογή κρυσταλλοποίησης για 100% εγγυημένο γυαλιστερό αποτέλεσμα στο τελικό αποτέλεσμα και το μοναδικό προιόν στην αγορά το οποίο μπορείτε να καθαρίζετε την μπανιέρας σας και με χλωρίνη χωρίς να φθείρεται & να καταστρέφεται όπως συμβαίνει στις κλασικές απλές επισμαλτώσεις.

✓Επιπλέον δώρο αξίας 45€ νέοι αρμοί αντιμουχλικής προστασίας & αδιαβροχοποίηση των παλαιών αρμών.

✓Εντελώς δωρεάν η αποκατάσταση από προχωρημένες φθορές όπως χτυπήματα,ραγίσματα,σκουριές.

✓ Εφαρμογή ειδικού υποστρώματος μέγιστης πρόσφυσης πριν την τελική επίστρωση για 10 ετή αντοχές χωρίς ξεφλουδίσματα και κακοτεχνίες

✓ Τελική επίστρωση 100% γυαλιστερού ρητινούχου σμάλτου ψυχρής πορσελάνης το οποίο δεν ξεφλουδίζει και δεν κιτρινίζει με τα ζεστά νερά και τις υγρασίες

✓Εγγύηση σταθερής ξεκάθαρης τιμής χωρίς προσαυξήσεις και επιπλέον έξοδα λόγω βαθμού φθοράς,επισκευών & παλαιότητας της μπανιέρας σας καθώς και εγγύηση καλής ποιότητας υλικών εφαρμογής με εξαιρετικές αντοχές στον χρόνο και στην χρήση

Μικρό πακέτο

Η εταιρία μας προσφέρει και την απλή κλασική παλαιού τύπου επισμάλτωση μπανιέρας με 50%-60% γυαλάδα τώρα μόνο με 99€ χωρίς τις παραπάνω έξτρα δωρεάν παροχές.


Η εταιρία μας καινοτομεί χρησιμοποιώντας 5ης γενιάς πολυρουεθανικές ρητίνες ψυχρής πορσελάνης σε συνδυασμό με το νέο εξελιγμένο σύστημα AIRLESS PS201 σας προσφέρουμε ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα με εξαιρετικές αντοχές στον χρόνο και στην χρήση,αντοχές που ξεπερνούν τα 10 χρόνια αποφεύγοντας παράλληλα και την διασπορά σταγονιδίων χρώματος στο εσωτερικό της οικία σας. 

ΔΕΙΞΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΕΙΣ  

Χαμηλής ποιότητας επισμαλτώσεις που χρησιμοποιούν αμφιβόλου ποιότητας διαφόρων υλικών ή δεν έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία(τριψίματος,χημικού καθαρισμού,εφαρμογή ειδικού ασταριού πρόσφυσης κτλ) σαν συνέπεια πέρα του αισθητικού αποτελέσματος το οποίο δεν θα είναι το προαπαιτούμενο για την μπανιέρα σας να έχουν και τα εξής:  

 • Πολύ μικρό ποσοστό γυαλάδας σαν συνέπεια να συγκρατούν στην επιφάνεια τους πολύ εύκολα τα άλατα και τις βρομιές,βακτήρια,μούχλα,δεν καθαρίζονται εύκολα,δεν αντέχουν στο τρίψιμο και στα χτυπήματα,ούτε μπορείτε να χρησιμοποιείτε χλωρίνη στον καθαρισμό της διότι κιτρινίζουν & ξεφλουδίζουν.
 • Να μην έχει εφαρμοστεί υπόστρωμα καλής πρόσφυσης πριν την εφαρμογή επισμάλτωσης με αποτέλεσμα να ξεφλουδίσει με τις υγρασίες και τα ζεστά νερά.
 • Τρεξίματα,κακοτεχνίες 
 • Σαγρέ ανώμαλη επιφάνεια

Η εταιρία μας σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιεί βιομηχανικά χρώματα,χρώματα αυτοκινήτων η ακόμη και απλά χρώματα σιδήρου-Λαδομπογιές.Όλα τα παραπάνω εκτός ότι είναι ακατάλληλα προς την χρήση επισμάλτωσης το προσδόκιμο ζωής τους είναι πάρα πολύ μικρό.'Εχουμε αποκλειστική εξειδίκευση μόνο στον τομέα των επισμαλτώσεων και δεν αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε άλλη εργασία πέρα της ειδικότητας μας.

Στίς γνήσιες εφαρμογές επισμάλτωσης μπανιέρας δεν  χρησιμοποιούμε ποτέ: ΠΙΝΕΛΟ,ΡΟΛΟ,ΧΡΩΜΑΤΑ,ΛΑΔΟΜΠΟΓΙΕΣ,ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΜΑΛΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Η SMALTO PLUS χρησιμοποιεί πάντα και για όλα της τα έργα, μόνο SMALTO PORCELANA ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ιδανικό για αντοχή και πρόσφυση στην επιφάνεια της μπανιέρας και στα πλακάκια μπάνιου-κουζίνας!

Επιπλέον πριν απο κάθε επισμάλτωση χρησιμοποιούμε πάντα ρητινούχο υπόστρωμα για την εξασφάλιση μακροχρόνιας αντοχής.Χωρίς αυτό η επισμάλτωση θεωρείται ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΛΛΙΠΗΣ.

Δεν κάνουμε οικονομία στην δουλειά μας και δεν το δηλώνουμε απλά μέσα απο την ηλεκτρονική μας σελίδα η όταν μας ρωτάτε μέσο του τηλεφώνου.Γιαυτό κατά την διαδικασία επισμάλτωσης τηρούμε την πολιτική πάντα στον πελάτη να του δείχνουμε την μπανιέρα του με εφαρμοσμένο το υπόστρωμα.

Μόνο με αυτό τον τρόπο θα ξέρετε ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ότι αυτό που πληρώνετε αξίζει πραγματικά.!

Μάθετε μερικά από τα οφέλη που σας προσφέρει η γνήσια εφαρμογή πορσελάνωσης της ψυχρής αυτοεπιπεδούμενης πορσελάνης.

Δεν χρειάζεται να  τοποθετήσουμε στο εσωτερικό του σπιτιού σας μεγάλους εξοπλισμούς,όπως τουρμπίνες απορρόφησης αέρος που θα περνάνε μέσα από το σαλόνι σας,κομπρεσέρ πίεσης αέρα,εργαλεία βαρέως τύπου,έως αποτέλεσμα και να κάνουμε το σπίτι σας ένα μικρό εργοτάξιο

 • Το μοναδικό υλικό το οποίο αποδίδει 100% γυαλιστερό φινίρισμα και το μοναδικό που μπορεί να καθαρίζετε και με χλωρίνη χωρίς να φθείρεται. 
 • Καθαρά,χωρίς σκόνες & σταγονίδια χρώματος.Δεν αφήνουμε το παραμικρό πίσω μας.
 • Δεν χρειάζεται να πάρετε την άδεια από τους γειτόνους σας για την τοποθέτηση τουρμπίνας απομάκρυνσης του σύννεφου χρώματος σκόνης που δημιουργεί το σπρέι βαφής.  
 • Δεν αφαιρείτε τις σήτες από τα παράθυρα του μπάνιου σας για τον κίνδυνο να χρωματιστούν και αυτές.
 • Δεν χρειάζεται να μετακινήσετε απολύτως τίποτα από τα πράγματα σας στο μπάνιο
 • Πιστοποιημένα υλικά εφαρμογής ✓ Ιδανική εφαρμογή για μπάνια χωρίς παράθυρο,κατοικήσιμα σπίτια,ξενοδοχεία,νοσοκομεία,κότερα,πλοία
 • Οικολογική σύγχρονη εφαρμογή, χωρίς σταγονίδια χρώματος σε κλειστούς εσωτερικούς χώρους
 • Μέγιστες αντοχές στον χρόνο και στην χρήση, με εγγυημένη απόδοση γυαλάδας 100%
 • Δίνουμε οριστικό τέλος στις δυσάρεστες εισπνοές σταγονιδίων χρώματος από εσάς και την οικογένεια σας,σταγονίδια που δημιουργούνται πολύ έντονα από του παλαιού τύπου πιστόλι σπρέι βαφής   


ΟΡΟΙ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 

 • Η προσφορά πορσελάνωσης ισχύει για λευκές μπανιέρες,ανεξαρτήτου μεγέθους,βαθμού φθοράς,υλικό κατασκευής τους.
 • Η προσφορά ισχύει περιοχές Αθηνών,Πειραιά-προάστια τους
 • Η προσφορά αφορά Α" ποιότητα πορσελάνωσης μπανιέρας με υπόστρωμα σωστής πρόσφυσης 2 συστατικών πριν την εφαρμογή και τελικό σμάλτο πολυρουεθανικής ρητίνη πορσελάνης 3 συστατικών για 100% γυαλιστερό αποτέλεσμα, το οποίο δεν ξεφλουδίζει και δεν κιτρινίζει με τα ζεστά νερά και τις υγρασίες.
 • Μέση διάρκεια ζωής 10 χρόνια. 
 • Στην προσφορά συμπεριλαμβάνονται όλα τα υλικά και ή εργασία μιας πλήρους ολοκληρωμένης πορσελάνωσης.
 • Για έγχρωμες μπανιέρες ή μπανιέρες ακρυλικές, τζακούζι & με χερούλια η τιμή διαμορφώνεται στα 160
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται εντελώς δωρεάν όλες οι επισκευές πριν την εφαρμογή,όπως σκουριές,χτυπήματα,ραγίσματα,προχωρημένες φθορές.
 • Η τιμή είναι σταθερή και δεν υπάρχουν προσαυξήσεις πριν ή μετά την ολοκλήρωση του έργου με αφορμή τον βαθμό φθορά της μπανιέρας.
 • Η τιμή με όλες τις έξτρα παραπάνω δωρεάν παροχές,αφορά την εφαρμογή της αυτοεπιπεδούμενης πορσελάνης για εφαρμογή χωρίς καθόλου σταγονίδια χρώματος σε  κλειστούς εσωτερικούς χώρους και προσφέρει αντοχές κατά μέσο όρο 10 ετών.
 • Στις τιμές προσφοράς δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ  

Άμεση εξυπηρέτηση σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής

S.m.a.l.t.o plus

Διεύθυνση:Γρεβενών 168-ΤΚ.18453.Αθήνα.Νίκαια,Καλλιθέα

Για ερωτήσεις & ραντεβού επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους του τεχνικού τμήματος.Ώρες επικοινωνίας 09:30-20:00

Smaltoplus@gmail.com

Facebook-31.568 φίλοι μας