Η smalto plus πάει MEGA!

Η smalto plus πάει MEGA channel και παρέα με την Ντορέττα Παπαδημητρίου σας παρουσιάζουμε την μοναδική τεχνική μας στην έξυπνη ανακαίνιση μπάνιου με την μέθοδο της ψυχρής αυτοεπιπεδούμενης πορσελάνωσης για 100% γυαλιστερό αποτέλεσμα & για εξαιρετικές αντοχές που ξεπερνούν τα 10 χρόνια!!!

MEGA προσφορά πορσελάνωσης μπανιέρας

Νέο ενισχυμένο σμάλτο porcelano,Α' ποιότητας το ΜΟΝΑΔΙΚΟ με 100% γυαλιστερό τελικό φινίρισμα & το μοναδικό υλικό το οποίο επιδέχεται χλωρίνη για τον καθαρισμό του χωρίς να φθείρεται με αντοχές που ξεπερνούν τα 10 χρόνια!!!
Δικό σας τώρα σχεδόν στην μισή τιμή & με εντελώς δωρεάν έξτρα παροχές για όλους μας τους πελάτες!!!

ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 30-11-2020
Η μέχρι εξαντλήσεως διαθέσιμων ραντεβού για τον μήνα ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2020!!!

Κλείστε από τώρα το ραντεβού σας και κάντε δικό σας το πλήρες ολοκληρωμένο πακέτο πορσελάνωσης μπανιέρας,με το ΝΕΟ ενισχυμένο καινοτόμο Αμερικάνικο σύστημα της ψυχρής αυτοεπιπεδούμενης πορσελάνης 

Επιπλέον δώρο αξίας 45€ νέοι αρμοί αντιμουχλικής προστασίας & αδιαβροχοποίηση των παλαιών αρμών.

Εντελώς δωρεάν η αποκατάσταση από προχωρημένες φθορές όπως χτυπήματα,ραγίσματα,σκουριές.

Καθαρισμός-λεύκανση μπανιέρας πριν την εφαρμογή για την τέλια πρόσφυση των υλικών

Εφαρμογή ειδικού υποστρώματος μέγιστης πρόσφυσης  πριν την τελική επίστρωση για 10 ετή αντοχές χωρίς ξεφλουδίσματα και κακοτεχνίες

Τελική επίστρωση 100% γυαλιστερού ρητινούχου σμάλτου ψυχρής πορσελάνης  το οποίο δεν ξεφλουδίζει και δεν κιτρινίζει με τα ζεστά νερά και τις υγρασίες

Εγγύηση σταθερής ξεκάθαρης τιμής χωρίς προσαυξήσεις και επιπλέον έξοδα λόγω βαθμού φθοράς,επισκευών & παλαιότητας της μπανιέρας σας καθώς και εγγύηση  καλής ποιότητας υλικών εφαρμογής με εξαιρετικές αντοχές στον χρόνο και στην χρήση

Δικό σας τώρα σε ειδική τιμή προσφοράς μας από 220€ τώρα μόνο με 125€ μαζί με το πλήρες πακέτο έξτρα εντελώς δωρεάν παροχών για όλους μας τους πελάτες για να σας παραδώσουμε ένα ολοκληρωμένο έργο χωρίς επιπλέον έξοδα και κρυφές χρεώσεις!!! 

ΠΡΟΣΟΧΗ.Οι απλές παλαιού τύπου επισμαλτώσεις χρησιμοποιούν πιστόλι σπρέι βαφής σε κλειστούς εσωτερικούς χώρους και εκτός ότι υπάρχει πολύ μεγάλη διασπορά σταγονιδίων χρώματος μέσα στο σπίτι σας κάνοντας την διαδικασία επισμάλτωσης πολύ επίπονη διαδικασία για εσάς και τους οικείους σας, το σμάλτο τους  είναι  σατινέ αποδίδοντας μόνο  40%-50% γυαλάδα στο τελικό αποτέλεσμα το οποίο συγκρατεί τα άλατα και μετά από τον πρώτο χρόνο χρήσης αρχίζει και κιτρινίζει σταδιακά με τα ζεστά νερά,απορρυπαντικά και τις υγρασίες..

Ρωτήστε τις εταιρείες επισμαλτώσεων το ποσοστό γυαλάδας της μπανιέρα σας πριν παραγγείλετε..!

Μόνο η ψυχρή πορσελάνωση μπορεί και σας αποδίδει εγγυημένα 100% γυαλιστερό αποτέλεσμα το οποίο δεν κιτρινίζει και δεν ξεφλουδίζει με την χρήση,τα ζεστά νερά και τις υγρασίες γλυτώνοντας παράλληλα και την διασπορά σταγονιδίων χρωμάτων που δημιουργεί το σπρέι βαφής σε κλειστούς εσωτερικούς χώρους.

Μάθετε μερικά από τα οφέλη που σας προσφέρει η οικολογική μέθοδος της ψυχρής αυτοεπιπεδούμενης πορσελάνης:

Δεν χρειάζεται να  τοποθετήσουμε στο εσωτερικό του σπιτιού σας μεγάλους εξοπλισμούς,όπως τουρμπίνες απορρόφησης αέρος που θα περνάνε μέσα από το σαλόνι σας,κομπρεσέρ πίεσης αέρα,εργαλεία βαρέως τύπου,έως αποτέλεσμα και να κάνουμε το σπίτι σας ένα μικρό εργοτάξιο
Καθαρά,χωρίς σκόνες & σταγονίδια χρώματος.Δεν αφήνουμε το παραμικρό πίσω μας.
Δεν χρειάζεται να πάρετε την άδεια από τους γειτόνους σας για την τοποθέτηση τουρμπίνας απομάκρυνσης του σύννεφου χρώματος σκόνης που δημιουργεί το σπρέι βαφής.  
Δεν αφαιρείτε τις σήτες από τα παράθυρα του μπάνιου σας για τον κίνδυνο να χρωματιστούν και αυτές.
Δεν χρειάζεται να μετακινήσετε απολύτως τίποτα από τα πράγματα σας στο μπάνιο
Πιστοποιημένα υλικά εφαρμογής ✓ Ιδανική εφαρμογή για μπάνια χωρίς παράθυρο,κατοικήσιμα σπίτια,ξενοδοχεία,νοσοκομεία,κότερα,πλοία
Οικολογική σύγχρονη εφαρμογή, χωρίς την χρήση πιστολιού σπρέι βαφής σε κλειστούς εσωτερικούς χώρους
Μέγιστες αντοχές στον χρόνο και στην χρήση, με εγγυημένη απόδοση γυαλάδας 100%
Δίνουμε οριστικό τέλος στις δυσάρεστες εισπνοές σταγονιδίων χρώματος από εσάς και την οικογένεια σας,σταγονίδια που δημιουργούνται πολύ έντονα από το πιστόλι σπρέι βαφής   

ΟΡΟΙ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 

  • Η προσφορά πορσελάνωσης ισχύει για λευκές μπανιέρες να ξαναγίνουν λευκές,ανεξαρτήτου μεγέθους,βαθμού φθοράς,υλικό κατασκευής τους.
  • Η προσφορά αφορά Α" ποιότητα πορσελάνωσης μπανιέρας με υπόστρωμα σωστής πρόσφυσης 2 συστατικών πριν την εφαρμογή και τελικό σμάλτο πολυρουεθανικής ρητίνη πορσελάνης 3 συστατικών για 100% γυαλιστερό αποτέλεσμα, το οποίο δεν ξεφλουδίζει και δεν κιτρινίζει με τα ζεστά νερά και τις υγρασίες.
  • Μέση διάρκεια ζωής 10 χρόνια. 
  • Η προσφορά ισχύει για περιοχές εντός  λεκανοπεδίου Αττικής
  • Στην προσφορά συμπεριλαμβάνονται όλα τα υλικά και ή εργασία μιας πλήρους ολοκληρωμένης πορσελάνωσης.
  • Για έγχρωμες μπανιέρες ή μπανιέρες ακρυλικές, τζακούζι & με χερούλια η τιμή διαμορφώνεται στα 160
  • Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται εντελώς δωρεάν όλες οι επισκευές πριν την εφαρμογή,όπως σκουριές,χτυπήματα,ραγίσματα,προχωρημένες φθορές.
  • Η τιμή είναι σταθερή και δεν υπάρχουν προσαυξήσεις πριν ή μετά την ολοκλήρωση του έργου με αφορμή τον βαθμό φθορά της μπανιέρας.
  • Η τιμή με όλες τις έξτρα παραπάνω δωρεάν παροχές,αφορά την εφαρμογή της αυτοεπιπεδούμενης πορσελάνης ή οποία δεν χρησιμοποιεί σπρέι βαφής σε κλειστούς εσωτερικούς χώρους και προσφέρει αντοχές κατά μέσο όρο 10 ετών.
  • Στις τιμές προσφοράς δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ