Η smalto plus πάει MEGA channel και παρέα με την Ντορέττα Παπαδημητρίου σας παρουσιάζουμε την μοναδική τεχνική μας στην έξυπνη ανακαίνιση μπάνιου με την μέθοδο της πορσελάνωσης!  

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΡΣΕΛΑΝΩΣΗΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ Α" ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΟΧΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ!!!

 ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ 31-5-2020 Η ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Κλείστε από τώρα το ραντεβού σας και κάντε δικό σας το πλήρες ολοκληρωμένο πακέτο πορσελάνωσης μπανιέρας,με το Νέο καινοτόμο Αμερικάνικο σύστημα της ψυχρής αυτοεπιπεδούμενης πορσελάνης το ΜΟΝΑΔΙΚΟ υλικό που αποδίδει 100% γυαλιστερό αποτέλεσμα,το οποίο δεν επιβαρύνει τον χώρο σας με σταγονίδια χρώματος-σκόνες & έχοντας  εξαιρετικές αντοχές στον χρόνο και στην χρήση,δικό σας τώρα σε ιδιαίτερα προνομιακή προσφορά με ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ!!!

Από 220€ τώρα μόνο με 125€ μαζί με πλήρες πακέτο έξτρα εντελώς δωρεάν παροχών για όλους μας τους πελάτες  για να σας παραδώσουμε ένα ολοκληρωμένο έργο χωρίς επιπλέον έξοδα και κρυφές χρεώσεις!!! 

✓Επιπλέον δώρο αξίας 35€ νέοι αρμοί  αντιμουχλικής προστασίας & αδιαβροχοποίηση των παλαιών αρμών.

✓Εντελώς δωρεάν ή αποκατάσταση από προχωρημένες  βλάβες όπως χτυπήματα,ραγίσματα,σκουριές.  

✓Εντελώς δωρεάν γραπτή εγγύηση αντοχής υλικών & αισθητικού τελικού αποτελέσματος

✓Εγγύηση σταθερής ξεκάθαρης τιμής χωρίς προσαυξήσεις και επιπλέον έξοδα λόγω βαθμού φθοράς,επισκευών & παλαιότητας της μπανιέρας σας.  

✓ Εγγύηση χαμηλότερης τιμής σε σχέση με την ποιότητα

✓ Δωρεάν δείγμα σε Ξενοδοχεία,Πλοία,Ναυπηγεία,Κότερα,Σχολεία


 Η εταιρεία μας προσφέρει & σε όσους πελάτες το επιθυμούν και την παλαιού τύπου απλή επισμάλτωση μπανιέρας με πιστόλι σπρέι βαφής   η οποία αποδίδει 50% γυαλάδα στην  των 99€ χωρίς όλες τις παραπάνω έξτρα παροχές.


ΠΡΟΣΟΧΗ. Οι απλές παλαιού τύπου επισμαλτώσεις χρησιμοποιούν πιστόλι σπρέι βαφής σε κλειστούς εσωτερικούς χώρους και το σμάλτο τους  είναι σατινέ αποδίδοντας μόνο  40%-50% γυαλάδα στο τελικό αποτέλεσμα.Ρωτήστε τις εταιρείες πριν παραγγείλετε..πόσο θα γυαλίζει η μπανιέρα σας..;;Μόνο η ψυχρή πορσελάνωση μπορεί και σας αποδίδει εγγυημένα 100% γυαλιστερό αποτέλεσμα το οποίο δεν κιτρινίζει και δεν ξεφλουδίζει με την χρήση,τα ζεστά νερά και τις υγρασίες γλυτώνοντας παράλληλα και την διασπορά σταγονιδίων χρωμάτων που δημιουργεί το σπρέι βαφής σε κλειστούς εσωτερικούς χώρους.

Μάθετε μερικά από τα οφέλη που σας προσφέρει η οικολογική μέθοδος της ψυχρής αυτοεπιπεδούμενης πορσελάνης:

Δεν χρειάζεται να  τοποθετήσουμε στο εσωτερικό του σπιτιού σας μεγάλους εξοπλισμούς,όπως τουρμπίνες απορρόφησης αέρος που θα περνάνε μέσα από το σαλόνι σας,κομπρεσέρ πίεσης αέρα,εργαλεία βαρέως τύπου,έως αποτέλεσμα και να κάνουμε το σπίτι σας ένα μικρό εργοτάξιο

 Δεν χρειάζεται να πάρετε την άδεια από τους γειτόνους σας για την τοποθέτηση τουρμπίνας απομάκρυνσης του σύννεφου χρώματος σκόνης που δημιουργεί το σπρέι βαφής. 

Δεν χρειάζεται να μετακινήσετε απολύτως τίποτα από τα πράγματα σας στο μπάνιο

 Πιστοποιημένα υλικά εφαρμογής 

 Ιδανική εφαρμογή για μπάνια χωρίς παράθυρο,κατοικήσιμα σπίτια,ξενοδοχεία,νοσοκομεία,κότερα,πλοία

Οικολογική σύγχρονη εφαρμογή, χωρίς την χρήση πιστολιού σπρέι βαφής σε κλειστούς εσωτερικούς χώρους 

Μέγιστες αντοχές στον χρόνο και στην χρήση,  με εγγυημένη απόδοση γυαλάδας 100%

 Δίνουμε οριστικό τέλος στις δυσάρεστες εισπνοές σταγονιδίων χρώματος από εσάς και την οικογένεια σας,σταγονίδια που δημιουργούνται πολύ έντονα από το πιστόλι σπρέι βαφής  

Δεν αφαιρείτε τις σήτες από τα παράθυρα του μπάνιου σας για τον κίνδυνο να χρωματιστούν και αυτές. 

Καθαρά,χωρίς σκόνες & σταγονίδια χρώματος.Δεν αφήνουμε το παραμικρό πίσω μας.

ΟΡΟΙ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 

Η προσφορά αφορά Α" ποιότητα πορσελάνωσης μπανιέρας με υπόστρωμα σωστής πρόσφυσης 2 συστατικών πριν την εφαρμογή και τελικό σμάλτο πολυρουεθανικής ρητίνη πορσελάνης 3 συστατικών για 100% γυαλιστερό αποτέλεσμα, το οποίο δεν ξεφλουδίζει και δεν κιτρινίζει με τα ζεστά νερά και τις υγρασίες.Μέση διάρκεια ζωής 10 χρόνια.


  • Η προσφορά πορσελάνωσης ισχύει για λευκές μπανιέρες,ανεξαρτήτου μεγέθους,βαθμού φθοράς,υλικό κατασκευής τους.
  • Η προσφορά αφορά Α" ποιότητα πορσελάνωσης μπανιέρας με υπόστρωμα σωστής πρόσφυσης 2 συστατικών πριν την εφαρμογή και τελικό σμάλτο πολυρουεθανικής ρητίνη πορσελάνης 3 συστατικών για 100% γυαλιστερό αποτέλεσμα, το οποίο δεν ξεφλουδίζει και δεν κιτρινίζει με τα ζεστά νερά και τις υγρασίες.Μέση διάρκεια ζωής 10 χρόνια.
  • Η προσφορά ισχύει για περιοχές εντός λεκανοπεδίου Αθηνών
  • Στην προσφορά συμπεριλαμβάνονται όλα τα υλικά και ή εργασία μιας πλήρους ολοκληρωμένης πορσελάνωσης.
  • Σε μπανιέρες που χρειάζονται αποφλοίωση υλικών σμάλτο από παλαιότερες επισμαλτώσεις,υπάρχει επιπλέον κόστος συν 20
  • Για έγχρωμες μπανιέρες ή μπανιέρες τζακούζι & με χερούλια η τιμή διαμορφώνεται στα 160
  • Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται εντελώς δωρεάν όλες οι επισκευές πριν την εφαρμογή,όπως σκουριές,χτυπήματα,ραγίσματα,προχωρημένες φθορές.
  • Η τιμή είναι σταθερή και δεν υπάρχουν προσαυξήσεις πριν ή μετά την ολοκλήρωση του έργου με αφορμή τον βαθμό φθορά της μπανιέρας.
  • Η τιμή με όλες τις έξτρα παραπάνω δωρεάν παροχές,αφορά την εφαρμογή της αυτοεπιπεδούμενης πορσελάνης ή οποία δεν χρησιμοποιεί σπρέι βαφής σε κλειστούς εσωτερικούς χώρους και προσφέρει αντοχές κατά μέσο όρο 10 ετών.
  • Στις τιμές προσφοράς δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ