Smalto plus

Επαγγελματικές υπηρεσίες επισμαλτώσεων ειδών υγιεινής

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΗΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Άριστη ποιότητα υλικών|Αντοχές 10-15 χρόνων|Υπεύθυνη εργασία & παράδοση|Δωρεάν γραπτή εγγύηση|Φιλική & ειλικρινής προσέγγιση


Η smalto plus-A.C.R.S πάει MEGA και μαζί με την Ντορέττα παπαδημητρίου,σας παρουσιάζουμε την μοναδική τεχνική μας!!!

Μοναδική τιμή προσφοράς πορσελάνωσης μπανιέρας με επιπλέον εντελώς δωρεάν πακέτο έξτρα παροχών για όλους μας τους πελάτες!!!

Ισχύει έως "15-10-2019 και μέχρι εξαντλήσεως διαθέσιμων ημερομηνιών ραντεβού για τον μήνα Οκτώβριο.

Κλείστε από τώρα το ραντεβού σας και κάντε δικό σας το πλήρες ολοκληρωμένο πακέτο πορσελάνωσης μπανιέρας,με το Νέο καινοτόμο Αμερικάνικο σύστημα της ψυχρής αυτοεπιπεδούμενης πορσελάνης 100% γυαλιστερό αποτέλεσμα,το οποίο δεν επιβαρύνει τον χώρο σας με σταγονίδια χρώματος και σκόνες & έχοντας  εξαιρετικές αντοχές  που ξεπερνούν τα 10 χρόνια συνεχούς χρήσης,δικό σας τώρα σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή προσφοράς μας,από 220 τώρα μόνο με 125 μαζί με πλήρες πακέτο έξτρα εντελώς δωρεάν παροχών για όλους μας τους πελάτες!!!

Και τώρα μαζί με κάθε παραγγελία  πορσελάνωση μπανιέρας σας προσφέρουμε και εντελώς δωρεάν όλες τις παρακάτω υπηρεσίες για να σας παραδώσουμε ένα ολοκληρωμένο έργο χωρίς επιπλέον έξοδα και κρυφές χρεώσεις!!!

Και μαζί Εντελώς δωρεάν η αποφλοίωση παλαιών υλικών βαφή που έχουν εφαρμοστεί στο παρελθόν

Επιπλέον δώρο αξίας 35€ νέοι αρμοί  αντιμουχλικής προστασίας & αδιαβροχοποίηση των παλαιών αρμών.

Δώρο αξίας 25€ ή μόνιμη αντιολίσθηση στον πυθμένα της μπανιέρας σας για την αποφυγή ατυχημάτων. 

Εντελώς δωρεάν ή αποκατάσταση εκτεταμένων βλαβών όπως χτυπήματα,ραγίσματα,σκουριές.  

Εντελώς δωρεάν γραπτή εγγύηση αντοχής υλικών & αισθητικού τελικού αποτελέσματος

Εγγύηση σταθερής ξεκάθαρης τιμής χωρίς προσαυξήσεις και επιπλέον έξοδα λόγω βαθμού φθοράς,επισκευών & παλαιότητας της μπανιέρας σας.  

Δωρεάν δείγμα σε Ξενοδοχεία,Πλοία,Ναυπηγεία,Κότερα,Σχολεία


Δείξτε ιδιαίτερη ΠΡΟΣΟΧΗ. Οι απλές επισμαλτώσεις χρησιμοποιούν  σμάλτο το οποίο μετά το στέγνωμα του είναι σατινέ και αποδίδει μόνο  40%-50% γυαλάδα στο τελικό αποτέλεσμα.Ρωτήστε τις εταιρείες πριν παραγγείλετε..πόσο θα γυαλίζει η μπανιέρα σας..;;Μόνο η ψυχρή πορσελάνωση  μπορεί να σας αποδώσει εγγυημένα 100% γυαλιστερό αποτέλεσμα το οποίο δεν κιτρινίζει και δεν ξεφλουδίζει με την χρήση,τα ζεστά νερά και τις υγρασίες.

Η εταιρεία μας προσφέρει & σε όσους πελάτες το επιθυμούν και την παλαιού τύπου απλή επισμάλτωση μπανιέρας με πιστόλι σπρέι βαφής   η οποία αποδίδει 50% γυαλάδα στην  των 99 χωρίς όλες τις παραπάνω έξτρα παροχές.


Μάθετε μερικά από τα οφέλη που σας προσφέρει η οικολογική μέθοδος της ψυχρής αυτοεπιπεδούμενης πορσελάνης:

 Δεν χρειάζεται να πάρετε την άδεια από τους γειτόνους σας για την τοποθέτηση τουρμπίνας απομάκρυνσης του σύννεφου χρώματος σκόνης που δημιουργεί το σπρέι βαφής. 

Δεν χρειάζεται να  τοποθετήσουμε στο εσωτερικό του σπιτιού σας μεγάλους εξοπλισμούς,όπως τουρμπίνες απορρόφησης αέρος που θα περνάνε μέσα από το σαλόνι σας,κομπρεσέρ πίεσης αέρα,εργαλεία βαρέως τύπου,έως αποτέλεσμα και να κάνουμε το σπίτι σας ένα μικρό εργοτάξιο

Δεν χρειάζεται να μετακινήσετε απολύτως τίποτα από τα πράγματα σας στο μπάνιο

 Πιστοποιημένα υλικά εφαρμογής 

 Ιδανική εφαρμογή για μπάνια χωρίς παράθυρο,κατοικήσιμα σπίτια,ξενοδοχεία,νοσοκομεία,κότερα,πλοία

Οικολογική σύγχρονη εφαρμογή, χωρίς την χρήση πιστολιού σπρέι βαφής σε κλειστούς εσωτερικούς χώρους 

Αντοχές άνω των 10 χρόνων συνεχούς χρήσης! 

Καθαρά,χωρίς σκόνες & σταγονίδια χρώματος.Δεν αφήνουμε το παραμικρό πίσω μας.

Δεν αφαιρείτε τις σήτες από τα παράθυρα του μπάνιου σας για τον κίνδυνο να χρωματιστούν και αυτές. 

 Δίνουμε οριστικό τέλος στις δυσάρεστες εισπνοές σταγονιδίων χρώματος από εσάς και την οικογένεια σας,σταγονίδια που δημιουργούνται πολύ έντονα από το πιστόλι σπρέι βαφής  


ΟΡΟΙ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 

Η προσφορά αφορά Α" ποιότητα πορσελάνωσης μπανιέρας με υπόστρωμα σωστής πρόσφυσης 2 συστατικών πριν την εφαρμογή και τελικό σμάλτο πολυρουεθανικής ρητίνη πορσελάνης 3 συστατικών για 100% γυαλιστερό αποτέλεσμα, το οποίο δεν ξεφλουδίζει και δεν κιτρινίζει με τα ζεστά νερά και τις υγρασίες.Μέση διάρκεια ζωής 10 χρόνια.


  • Η προσφορά πορσελάνωσης ισχύει για  μπανιέρες,ανεξαρτήτου μεγέθους,βαθμού φθοράς,υλικό κατασκευής τους.
  • Στην προσφορά συμπεριλαμβάνονται όλα τα υλικά και ή εργασία μιας πλήρους ολοκληρωμένης πορσελάνωσης.
  • Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται εντελώς δωρεάν όλες οι επισκευές πριν την εφαρμογή,όπως σκουριές,χτυπήματα,ραγίσματα,προχωρημένες φθορές.
  • Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται δωρεάν τρίψιμο ομαλοποίηση μπανιέρας,δωρεάν αρμοί αντιμουχλικής προστασίας,δωρεάν αντιολίσθηση στον πυθμένα της μπανιέρας για την αποφυγή ατυχημάτων.
  • Η τιμή είναι σταθερή και δεν υπάρχουν προσαυξήσεις πριν ή μετά την ολοκλήρωση του έργου με αφορμή τον βαθμό φθορά της μπανιέρας.
  • Η προσφοράς ισχύει για λευκές μπανιέρες και μόνο για περιοχές της Αθήνας και του Πειραιά.
  • Η τιμή με όλες τις έξτρα παραπάνω δωρεάν παροχές,αφορά την εφαρμογή της αυτοεπιπεδούμενης πορσελάνης ή οποία δεν χρησιμοποιεί σπρέι βαφής σε κλειστούς εσωτερικούς χώρους και προσφέρει αντοχές 10 και άνω ετών.
  • Στις τιμές προσφοράς  δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ  

Βίντεο εργασιών μας!